perjantai 22. kesäkuuta 2012

Vaalensininen...

Tämä eka kuva on epätarkka, mutta ainoa, jossa sain sinisen sävyn näyttämään oikealta. Tuommoinen vaaleansininen, hiukan helmiäinen. Helppo oli levittää ja kahdella kerroksella tuli tasainen pinta. Ainoa miinus oli hidas kuivumisaika.
Lakkoina käytetty:
- Pohjalla Kleancolor Blue Pearl (2kerrosta)
- Päälle laitoin Kleancolor Chunky Holo Bluebell (2kerrosta) Ekan kerroksen jälkeen oli pettynyt lakkaan, niin huomaamaton, mutta toisen kerroksen kun laitoin oli se aivan ihana! Kimaltaa upeasti vaalenpunaisena ja jossan valaistuksessa myös vihertävänä. Tässä myös pitkä kuivumisaika, jonka kyllä Seche Vite pelasti. Lakka ei kuitenkaan läheskään niin upea kuin pullossa antaa ymmärtää...kenties jonkun tummemman lakan päällä?
- Lopuksi lisäsin nimettömään ja peukkuun pikakoristelut. Sininen Kiss nailart lakka nimeltä Pearl Blue ja hopea glitteri vielä lisäksi.Pullokuvakin epätarkka, mutta tässä kaikki värit oikeanlaisina.

Lopuksi vielä muuta asiaa. Miten ihmeessä saan asetukset niin, että saan sellaisen pikkukuvan näkymään siinä tekstin ohella, joka näkyy esim silloin, kun olen jonkun toisen blogin luettujen blogien listalla? Olipa sekava selitys, ymmärsikö joku ja osaako joku auttaa? Olisi kiva kun siitä näkyisi sen uuden blogikirjoituksen alun lisäksi eka kuvakin.

Juhannuskynnet on tehty ja aamulla kun pääsen töistä, lähdetään mökille, joten seuraava postaus menee juhannuksen yli. Mies oli tosin sitä mieltä, että nämä mun kynnet näyttää virvelin uistimelta... *bling bling*  

Rauhallista Juhannusta kaikille!!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti