perjantai 24. elokuuta 2012

Hopea epäonninen lisko.


Pahoittelut, kuvat on ankeita, mutta mua alkoi ärsyttämään, kun en saanut tota liskoa toimimaan ja olin sitä niin kovasti odottanut!!! :(
Joka tapauksessa pohjalla on Mia Secter glitter lakka. Kirkas lakka jossa runsaasti pientä hopeaa glitteriä ja isompaa myös seassa. Laitoin 2 kerrosta, kolmannella olisi saanut täysin peittävän tuloksen, nyt jäi vielä kärjet kuultamaan läpi. Ei mitenkään isompaa innostusta herättänyt tämä lakka, voisi olla parempi esim. mustan lakan päällä.

Pääsin kokeilemaan vihdoin tuota Cesarsshopin C1 laattaa ja olin kyllä pettynyt! En tiedä onko vika leimaajassa vai laatassa, mutta en saanut liskoa kunnolla siirtymään kynteen, enkä kyllä paperillekaan, johon kokeilin kolmea eri leimasinta. Nää lakat lähti heti kuvan ottamisen jälkeen vaihtoon.

3 kommenttia:

 1. Harmi ettei se leimaaminen sitten onnistunut tuolla laatalla! Tässä samalla hoksasin, että näitä tämä laatan leimoja ei ole hirveästi muissa blogeissakaan näkynyt, vaikka moni on sen ostanut, että onkohan muillakin samaa ongelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo myöskään huomannut kuin parissa blogissa kyseistä laattaa käytettävän. Toivotaan, että muistakin tulisi käyttökokemuksia. Täytyy joku kerta kokeilla uudelleen, samalla sitten niitä muitakin kuvioita.

   Poista
 2. mullakaan tuo latta oikein suostu yhteistyöhön!

  VastaaPoista