lauantai 9. helmikuuta 2013

Haasteita tai niiden osia

Olen saanut viime aikona useamman haasteen ja oon niiiiiin huono vastaamaan niihin. Nämäkin on kiertäneet jo niin monessa blogissa, etten laita eteenpäin tai muutenkaan täytä kaikkia haasteen vaatimia asioita, mutta vastailen nyt kuitenkin näihin annettuihin kysymyksiin! :)


Milban kysymykset:

1. Mistä vuodenajasta pidät? Kesäkesäkesä :)
2. Ostatko tuotteita nettikaupoista? Jos ostat niin sano muutama esimerkki kauppa? Ostan juu... jos kynsiin liittyen niin mimax, cesarsshop, jt-cosmetics esimerkiksi
3. Pelaatko netti/konsoli/puhelin pelejä? Facebookissa tulee jotain pelattua ja joskus kännykälläkin
4. Lempihedelmä? Ananas
5. Paras kynsilakkaväri? Punainen
6. Onko sinulla lemmikkejä? Yksi iguaani
7. Mitä ruokaa viimeksi laitoit? öööö en edes muista, mies hoitaa useammin sen puolen, mutta varmaan joku makaronilaatikko taisi olla
8. Onko sinulla lävistyksiä/haluaisitko? ei ole tällä hetkellä kuin korvikset, ennen oli kielessä ja kulmassa myös. Jos onnistuisin saamaan mahasta ihrat pois (yök) olisi napalävistys kiva.
9.  Seuraatko televisiosta jotain tiettyjä ohjelmia? Mitä? joo vaikka mitä, tallennan digiboxille ja kattelen kun ehdin, esim. Salatut Elämät,  LA Ink, The Walking Dead(tauolla)
10. Mihin pukeudut mieluiten? Mekko/tunika ja legginssit
11. Miksi kiinnostuit bloggaamisesta? Mulla oli kone täynnä kuvia ja lakkausharrastusta takana jo reilu 20 vuotta niin ajattelin kokeilla jaksanko/ehdinkö moista harrastaa kaiken muun lisäksi.-Caramel-in kysymykset:

1 Minkälaiset lakkaukset on tällä hetkellä kynsillä? Essien Mint Candy Apple lakkana ja päällä ihania kirsikankukka/oksa-tarroja (esitellään ne myöhemmässä postauksessa sitten)
2. Millainen oli päiväsi tänään? Yritin yövuoron jälkeen saada nukuttua, mutta huonolla menestyksellä, kun työasiat ja tulevan yrityksen asiat pyörivät koko ajan mielessä. Nyt kyllä väsyttää, klo 1.15 ja oon töissä...
3. Millä kuvaat? En ole saanut aikaiseksi hommata mitään kameraa, niin Lumia 900 toimittaa nyt kameran virkaa..
4. Montako kynsilakkaa löytyy kokoelmastasi? Mä en yhtään tiedä... ostin jo ne lakkatikutkin että saan kaikki laitettua niihin ja muutenkin käytyä huonoksi menneet lakat pois...mitähän arvioisin, ehkä noin 300?
5. Jos saisit ilmaiseksi ihan minkä tahansa kynsilakan, mikä se olisi? Tällä hetkellä suurin hinotus on Color Clubin Revvvolution
6. Minkä kirjan olet lukenut viimemmäksi? Ai kauhee, en edes muista, tulee nykyään luettua niin vähän, ei oikein ehdi.. jos aikaa liikenee niin kudon miellummin. Koulukirjan liittyen jalkahoitoon olen viimeksi lukenut :D
7. Mistä herkusta et voisi luopua? oiskohan suklaa? :P Nam!
8. Mieluisin alus/päällys/hoitolakka? alus-/hoitolakkaa en käytä mutta päällilakkana ehdottomasti Seche Vite 
9.  Jos voittaisit 10.000€, mihin käyttäisit rahat? Joko tulevaan liikkeeseen/laskuihin/matkaan/kotona remonttiin...olishan noita kohteita!
10. Huonoin kynsilakan poistoaine ikinä? Ei mulla nyt tule mietään mieleen..
11. Mikä on kallein lakkasi, onko lakalla mittaamaton tunne-arvo vai onko sillä suuri rahallinen arvo? Kyllä se kallein on OPIn Black Spotted jos rahallisesti aattelee.


CaraMian kysymykset:
1. Minkä värisiä lakkoja sinulla on eniten? Tälleen ulkomuistista sanoisin että punaisia voisi olla, saa nähdä miten on oikeasti kun saan vihdoin lakat laitettua niille tikuille..
2. Mitä väriä et laittaisi koskaan kynsillesi? Kaikkea voi kokeilla
3. Miten usein lakkaat varpaankyntesi? kesällä useammin, talvella en juurikaan
4. Millainen on paras talvinen manikyyrisi? Linkkaa postaus Mulla ei ole yhtään talvista manikyyriä!!! Apua, se pitää vielä tän talven aikana korjata! :)
5. Kuunteletko musiikkia samalla kun lakkailet kynsiäsi? En ainakaan mitenkään tietoisesti, ennemminkin kattelen telkkaria.
6. Glitter-kerrosvoileipä-mani vai skittles-mani? Voikkari
8. Jaa jokin hyvä kynsienhoitovinkki Kynsinauhaöljyn käyttö, se ei auta jos se seisoo siinä pöydän nurkalla... (niin kuin mulla tuppaa käymään...) niin ja muista talvella käyttää lämpimiä hanskoja!
9. Kynsikatastrofisi? Ekana tuli mieleen semmoinen juttu, joka tapahtui vuosia sitten, silloin en tehnyt itse vielä kynsiä, vaan kävin laitattamassa ne liikkeessä. Olin juuri aamulla ollut huollossa ja hienot kynnet sitten kiilsivät taas sormissa. Menin töihin iltavuoroon suoraan kynsihuollosta ja kompuroin portaissa sillä seurauksella, että muistaakseni 7 kynttä katkesi! Ai että tais muutama valittu sana päästä :P
10. Pidätkö vesimarmoroiduista kynsistä? Ne on tosi hienon näköisiä, mutta mä en ole jaksanut kuin pari kertaa kokeilla, aina vaikea saada oikean lämpöistä vettä, lakka ei toimi ja sotkukin on kamala...
11. Ulkomainen lempi-kynsiblogi?  http://www.nail-art.fr/


Bambin kysymykset:
1. Lempilakka koostumuksesi (shimmer, neon, creme jne.)? Oisko glitter :D
2. Lempi lakkamerkki? Nykyään se taitaa olla China Glaze, mutta olen kaikkiruokainen, en mitenkään merkkiuskollinen todellakaan.
3. Suosikki kynsienkoristelutapa? Leimaus tai timantit
4. Kauanko sinulla kuluu yleensä aikaa kynsienkoristeluihin? 5min - tunti, yleensä se lyhempi aika
5. Kynsilakkojen suosikki ostopaikka?  Usein kauppareissulla tarttuu lakka mukaan... ja ripsitukussa asioidessa myös, kun siellä hyllyt notkuu China Glaze pullojen painosta :)
6. Paras kokeilemasi päällyslakka? Seche Vite
7. Miten hoidat kynsiäsi? Huonosti...
8. Mielestäsi onnistunein lakkauksesi (linkkaa postaus)? http://upeaolo.blogspot.fi/2012/02/kirkasta-pinkkia.html   tämä tuli mieleen mutta siitä oli kuva hävinnyt, täytyy korjata asia kun pääsee kotikoneen ääreen! Monissa muissakin alkuaikojen postauksissa oli kuva häipännyt! Murrr
9. Kaunein lakkasi? Ikivanha Anytimen Hedelmäjuoma on jostain syystä mun kaikkien aikojen lemppari(kyseinen postaus jossa laakkaa käytän, oli myös kadottanut kuvan) :(
10. Kuinka usein lakkaat kyntesi? Vaihtelee kiireiden mukaan, joskus kerran viikossa ja joskus useamman kerran viikossa.
11. Paljonko sinulla on kynsilakkoja? Tuossa aiemmin jo arvelin että ehkä joku 300...pitänee laskea, tai ehkä ei niin ei tuu morkkista... =)


Sinin kysymykset:

1. Jos saisit matkustaa ihan minne vain niin minne? vaikka Hawajille tai Jamaicalle
2. Mikä on lempi juomasi? Maito
3. Jos suutut mitä teet? (esim. menen huoneeseeni) Mökötän
4. Paras lukemasi kirja? Siitä on noin sata vuotta kun oon lukenut kirjan niin en osaa nimetä yhtään..
5. Lempi vaatteesi? Mekko/tunika
6. Miksi perustit blogin? Halusin jakaa mun kynsi- ja muutakin harrastusta muiden kanssa
7. Oudoin muistosi? Mä oon näin vanhaks elänyt mutta en muista mitään outoa?
8. Seuraatko putousta? En juurikaan, jotain pätkiä nähnyt kun lapset on siitä ihan innoissaan
10. Mielestäsi turhin keksintö?   mä sanoin joskus miehelle että miten turha onkaan riisinkeitin, mutta hän oli sitä mieltä että se on erittäin oiva kapistus.. kai noita on kaikenmaailman hilavitkuttimia, mitä esim tv-shop on pullollaan, yleensä turhaa..
11. Saisit olla mikä tahansa eläin mikä? miksi? Koirana voisi olla leppoisaa.. saa nukkua paljon ja on kuiten yksi perheenjäsen :) toisaalta kun tota meidän iguaania katselee, niin on hälläkin aika leppoisat oltavat.


Nannen kysymykset:

1. Onko sinulla luonnonkynnet vai rakennekynnet?   Rakennekynnet, ollut vuodesta 1998 lähtien :)
2. Minkä muotoiset kyntesi on? vaihtelee tasapäisten ja mantelinmuotoisten välillä, stilettejä haluisin testata mutten nykyisen työni vuoksi ole voinut. Ehkä vielä joskus ;)
3. Onko kynsissäsi lakkaa, minkä väristä? Ihanaa minttua
4. Koristeluja kynsissä, minkälaisia? kirsikankukkia/oksia (tarroja)
5. Miten hoidat kynsiäsi? En juuri mitenkään paitsi teen aina välillä kynsihuollon
6. Suosikki lakkasi? Anytimen Hedelmäjuoma
7. Inhokki lakkasi? Kaikki hitaasti kuivuvat ja epätasaiseksi jäävät lakat
8. Montako lakkaa omistat (pois lukien alus-, päällys- ja leimauslakat)? ehkä 300?
9. Monennetko lakkaukset on tälle viikolle?  no nyt on pe-la yö ja tähän mennessä on kolmannet, ehkä mä saatan viikonloppuna vielä lakata kynnet. Yleensä mulla ei ole niin monia lakkauksia viikossa, tavallinen määrä on 1-2
10. Teetkö tällä hetkellä samalla jotain kynsiin liittyvää? en, oon töissä ja meen kohtaa laittaa pyykit kuivumaan ja keitän itelle kahvit :)
11. Asteikolla 1-10, kuinka paha kynsilakkakäry on huoneessa jossa olet nyt? :D nolla :)

Siinähän niitä vastauksia tuli. Täytyy nyt ottaa urakaksi korjata ne blogin alkuaikojen kuvat, jotka ovat mystisesti kadonneet. =( Hirvee homma tiedossa siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti