tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pieni tuotetestaus


Sain postia tuossa yksi päivä Kosmetiikka Artemikselta ja kuori sisälti yllä olevat tuotteet. Kynsilakka on La Femme merkkinen, mutta ne ovat poistumassa verkkokaupasta, ja ovatkin nyt alessa 2.10 €.
Mulla tuo kynsilakan testaus saa hetken odottaa, nimittäin mun kynnet on nyt ihan nysät. Olin sokerointikoulutuksessa, ja "halusin" sitä ennen poistaa kynnet, jotta kunnolla opin ihan oikean sokerointitekniikan..  Väri on kuitenkin mulle mieluisa, nimeltään Happy Violet. Tuollainen oikein purppurainen.
Palasaippua (vadelma ja vanilja) olikin mulle uusi tuttavuus. En ole jostain syystä liiemmin innostunut palasaippuoista, näin ollen en ollut sellaisia aiemmin testannut, joten oli ihan kiva päästä kokeilemaan. Artemiksella on ennestään jo ihana valikoima saippuoita , jotka näyttävät kyllä todella herkullisille! (melkein tekisi mieli puraista....)   =)
Kun avasin saippuapaketin, oli tuoksu todella voimakas. Kuitenkin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen voimakas tuoksu katosi, ja tilalle tuli miedompi, jotenkin "saippuaisempi" tuoksu tilalle. Kaikenkaikkiaan tuote oli ihan kiva. Ei kuivattanut ihoa ja mieto tuoksu jäi iholle. Tuoksu ei ollut ehkä kuitenkaan niin vadelmainen/vaniljainen kuin olisin odottanut. Nyt jos näistä paloista innostuukin, niin sitten olisi edessä jonkun kivan saippuakipon osto, jossa tätä säilyttää... ;) Miten te muut säilytätte palasaippuoita?
Tämä kyseinen laatu on tulossa verkkokauppaan tällä viikolla 17, joten kannattaa käydä kurkkimassa.
Tokihan siellä on kaikkea muutakin mukavaa tarjolla.  Huomioi myös alekoodi blogin oikeasta reunasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti