tiistai 14. tammikuuta 2014

Miitistä ssadut tuotteet...

Pikkasen venähtänyt tämä postaus miitin tuotteista. Miitti oli siis 1.12.2013 ja se pidettiin mun työpaikalla. Linkistä voi lukea enemmän asiasta.
Kirjoitan vain mitä tuotteita olen saanut, tästä eekun blogin linkistä näkee, mikä firma on kyseisen tuotteen ystävällisesti lahjoittanut. Heti kun saan tuotteita paremmin kokeiltua, niin sitä mukaa laitan arvostelua blogiin.
Viereisessä kuvassa kaikki ihanuudet yhdessä läjässä.

 Tässä alla on kiva poro-viila, pinsetit, joita itse käytän ripsienpidennystä tehdessä, mutta näillä on hyvä myös poimia esim strasseja. Itse käytän siihen tarkoitukseen olevaa strassikynää. Kuvassa myös nded tip blender, joka on tarkoitettu levitettäväksi luonnonkynnen ja kynsitipin rajalle, helpottamaan rajan häivytystä kynsitipin ja luonnonkynnen välillä.


Tässä 4 pkt Cattier-tuotteita. Kaksi pkt Uudistavaa yövoidetta, yksi kosteuttava päivävoide (jota eräs ystäväni kehui todella kosteuttavaksi ja miellyttäväksi käyttää, itse en vielä ole kokeillut. Oikealla on savikuorinta kasvoille.

Tässä Dr.Hauschka tuotteita. Puhdistusemulsio, päivävoide ja kaksi erilaista hammastahnaa.


Tässä käsivoiteet. Vasemmanpuoleinen oli käsittääkseni eekun lahjoittama.


Vasemmalla Alessandro magneettilakka ja oikealla China Glaze magnettilakka ja magneetti, jossa kolme erilaista kuvioita.

2 Dr.Spiller silmänympärysgeeliä.


Vasemmalta oikealle Universal Nails 90, LCN neptun, Paese 136, Revlon Mistletoe.


Vasemmalta oikealle 2 x Zoya, Universal Nails 41, Coral 506, Pierre Rene kynsinauhoja pehmentävä geeli.


Alla olevat tuotteet sain vielä palkinnoksi parhaista kynsistä. Meillä oli äänestys, jossa jokainen äänesti mieluisia kynsiään. :D Kiitos!!!  Dr.Spiller käsivoide ja Mirabella huulikiilto.


1 kommentti:

  1. Kaikkea kivaa kyllä saatiin ja ite olen muutamia ehtiny jo testailla.Viimeex testasin tota savinaamiota ja ihan kiva tuote =)
    Juu lemon juice&glyserine voide mun lahjoittama

    VastaaPoista