perjantai 14. syyskuuta 2012

2 x epäonnistuminen

Tässä nyt tulossa useampi kuva ja kaksi eri lakkausta. Molemmissa oli kivat lakat, mutta loppujen lopuksi epäonnistunut lopputulos. Laitan nyt kuitenkin kuvat esille...
Ekana oli vuorossa China Glazen It's My Turn, ihana kultainen holo. Alkaa vaan olla yliannostus jo holoihin, eikä ne ole tällain pilvisellä säällä niin edukseen, kuin auringossa.

Ajattelin koristella foliolla, mutta eka valinta, joita tuli kolmeen kynteen, ei näkynytkään kynnellä. Halusin kuitenkin ennen lakkojen poistamista kokeilla toistakin foliota ja se näkyikin ihanasti, tota mustapohjaista olisi voinut laittaa vaikka koko kynnelle.


Mulla on näitä Rio-merkkisiä folioita ja nyt kokeilussa oli alarivin 2 vasemmanpuoleisinta rullaa.


Sitten laitoin Wet'n'Wildin lakkaa nimeltä Blackmail. Mustalla pohjalla pronssin väristä glitteriä, joka erottuu pullossa, muttei sitä näe kynnellä. Päälle laitoin kerroksen Kleancolor lakkaa, sävyssä 236 Chunky Holo Black. Tämäkin lakkaus olisi ollut ihana, mutta Kleancolor kuivui sen verran hitaasti (taas), että lakat meni monesta sormesta ruttuun. Olin mä silti näillä kynsillä vuorokauden.

2 kommenttia:

  1. Hi! I have just nominated you for the Liebster Award!. Please, follow this link: http://krystalmer.blogspot.com.es

    VastaaPoista