lauantai 22. syyskuuta 2012

Verkkosukkikset vai Darth Maul?



Tänään kynsille pääsi aivan ihana punainen glitterilakka, Mia Secretin Storm of Glitter. Tämä ja muut sävyt löytyy täältä . Itse haluaisin vielä ton fuchsian, violetin ja sinisen! Musta on vielä kokeilematta kaapissa.
Tämä punainen on tähän mennessä kokeilluista Storm of Glitter lakoista ehdottomasti upein sävy. Laitoin kaksi kerrosta ja merkille uskolliseen tapaan kuivuminen oli todella nopeaa. Lakassa on valtavasti hopeaa isoa glitteriä, joka kuitenkin näyttää punaiselle lakan loistavan pigmentin vuoksi. En voi muuta kuin suositella!
Lakka jää hiukan röpelöiseksi suuren glitterimäärän vuoksi, joten laitoin kaksi paksua kerrosta seche viteä päälle. Lopuksi vielä leimat DRK-A laatasta, jota saa taas CesarsShopista. Leima konadin mustalla lakalla. Päälle leimojen kanssa luotettava Konadin top coat, joka ei pahemmin leimoja sotke.
Väri on tosi ihana punainen ja sain kaupan kassaltaki  kehuja kynsistä, se on aina mukavaa, kun huomataan! =)
Mulle tuli näistä mieleen esim verkkosukkahousut, mutta kotona miespuoliset asukkaat sanoivat heti että "noihan on Darth Maul kynnet". Mä siihen tietty että mitkä, niin star warsista kuulemma... =D
Vertailun vuoksi kuva kyseisestä "tyypistä"...

(kuva täältä http://www.starwars.com/explore/encyclopedia/characters/darthmaul/)








2 kommenttia:

  1. Kaunis punainen glitteri. Kyllä ne ehkä enemmän tuolta häiskältä näyttää, kun verkkosukkiksilta. Tosin ei se tyyppi ekana mieleen olis tullu jos et olis tuota kuvaa tuohon laittanut :D Nätit joka tapauskessa!

    VastaaPoista