perjantai 12. lokakuuta 2012

Uusia yhteistyökumppaneita!

Joku on saattanut huomata tuossa oikeassa reunassa uusia linkkejä... :)
Sain muutaman uuden yhteistyökumppanin ja tässä heistä hiukan lisää!

JT-BEAUTY OUTLET on monipuolinen kauppa, jossa on myynnissä kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, hajuvesiä ja miehillekin oma osastonsa. Toimituskulut ovat aina 4.95 euroa tilauksen koosta riippumatta. Yli 50 euron toimituksiin ilmainen toimitus.
JT Beauty Outlet toimii Englannista käsin, ja palvelee suomenkielellä.

Mä olen huulikiilto-hullu =) ja tuolla onkin aika ihana osasto juurikin niitä ihanuuksia.
Värillisiä kynsilakkoja on vähemmän, mutta muuten on ihania kynsien- ja käsienhoitotuotteita. Kannattaa käydä tutustumassa!

KOSMETIIKKA ARTEMIS myy myös tuotteita laidasta laitaan. Meikkiä, ihonhoitoa, koruja, kahvia ja saippuoita ymym!! Täällä on aivan ihanan näköisiä saippuoita, tekisi mieleni kokeilla, varmasti tuoksuvat ihanille ainakin ulkonäön perusteella. =)


Angel sarjan poskipunat ovat alessa ja muutenkin poistokorissa on edullisia tuotteita laidasta laitaan.
Artemis tarjoaa blogin lukijoille -5% alennuksen koodilla blogi5. Koodi tulee syöttää verkkokaupan kassalla sivun alaosassa Aktivoi alennuskoodi kenttään ja jotta koodi aktivoituu tulee muistaa klikata Lunasta nappulaa. Tarjous ei koske jo alennuksessa olevia tuotteita, eikä Lily Lolon ja Santen tuotteita.

TUKKUKAUNEUTTA on monipuolinen liike. Siellä on paljon ihanaa tällaiselle rakennekynsien tekijälle. Koristeitakin löytyy moneen lähtöön. Itseäni erityisesti kiinnostaa nämä 3D akryylikynät. Ja monet muut... =)
He tarjoavat blogin lukijoille -10 % alennuksen koodilla 1J6DTMCE , kannattaa hyödyntää, jos löytyy mukavaa tilattavaa!

Tämmöinen mainostuspostaus tällä kertaa, toivottavasti ei haittaa... Mä menen nyt tutkimaan noita ihania kauppoja! =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti