perjantai 26. lokakuuta 2012

Vielä syksyä...


Vielä yhdet syksykynnet ehtii, vaikka talvi jo kovasti ovella kolkuttaa... :( kesää odotellessa, en oo kauheen talvi-ihminen, vaikkakin luistelu ja mäenlasku on ihan kivaa lasten kanssa! :) Mutta räntäkelit ei oo kivoja!
Asiaan kuitenkin, eli kynsiin. Lakkana on aivan ihana glitteripommi China Glazeltä nimeltään Mahoganie. Lämmin ruskea väri jossa kaikissa eri väreissä kimaltelevaa glitteriä. Voin suositella!
Leimat otettu Mimaxilta ostetusta xl-laatasta numero 31 ja lakkoina on konadin keltainen, oranssi, vihreä ja punainen. Mitäs tykkäätte?Jatkossa saattaa lakkaukset painottua hiukan Flormariin, sain nimittäin heidän maahantuojalta mukavan paketin, jossa oli 16 ihanaa lakkaa! Kaiken kukkuraksi mulla ei ollut niistä mitään ennestään!!! :) Esittelen niitä heti kun saan kuvattua! 
Lukijoita on siunaantunut taas muutama lisää ja heti kun saadaan sata täyteen, laitan arvontaa pystyyn! Ja heti kun palkinto on kasassa... Menen alkuviikosta palkintoja hankkimaan (jo etukäteen)!  ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanan värinen glitterlakka. Yleensä glitterlakat on kirkkaita, niin toi on sellanen mmmm.. (etsii sanaa) siisti? asiallinen? huomiotaherättämätön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on upea! Tosiaan ei semmoinen, että glitterit räjähtää silmille (tosin siinäkään ei ole vikaa :D ) mutta kun valo osuu kynteen niin loisto on aivan ihana!

      Poista