perjantai 30. marraskuuta 2012

Arvonnan voittaja(t) on selvillä!

Vihdoinkin sain arvonnan suoritettua, pikkasen venähti luvatusta, mutta minkäs voi, kun ei aina ehdi joka paikkaan yhtä aikaa... =)
Arvonnan suoritin ihan perinteisellä paperilappumenetelmällä, eli kaikkien nimet tarvittavan moneen kertaan paperilapulle ja laput arvontakuppiin. Arpojana nro 1 toimi 5v poikani ja arpojana nro2 toimi 9v poikani.

Tässä vielä muistutus pääpalkinnosta:
Arvonnan voittaja on...................................................................................................................................

                                       JohannaP!!! Onnea!!! 

                                                       Tässä linkki hänen blogiin .

Koska osallistujia oli niin paljon, halusin tehdä vielä ylläripalkinnon, joka on kasattu kotoa löytyneistä käyttämättömistä tuotteista/tavaroista! Tässä siitä kuvaa:


Paketissa 4 BeautyUK lakkaa, 1 Flormar, 4 arkkia tarroja, 3 arkkia siirtokuvia sekä mun itse tekemät käsikoru ja sormus. Toivotaan, että voittajalle kelpaa... =)
Ja tämän palkinnon saa......................................................................................................................Lunalii!!!!! Onnea!!!
Vielä linkki hänenkin blogiin .


Kiitos kaikille osallistujille ja eiköhän tässä taas pian uusia arvontoja tule :)
Voittajille laitan hetimmiten sähköpostia ja odottelen viikon verran yhteydenottoa takaisin. Jos ei heistä kuulu, suoritetaan kyseisen palkinnon arvonta uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Oho mikä tuuri :O No kyllä mulle kelpaa palkinto :) Ja onnea pääpalkinnon voittajalle!

    VastaaPoista