lauantai 3. marraskuuta 2012

Save Me
Kolme käyttämätöntä lakkaa kerralla kokeiluun =)

Etusormessa, keskisormessa ja pikkurillissä on purppuran väriä ja peukussa, sekä nimettömässä metallinharmaata. Molemmat olivat ihania värejä, mutten tajunnut ottaa kuvaa ilman tuota päällä olevaa OPIn lakkaa Save Me. Hopeaa pikkuglitteriä ja eriväreissä loistavaa tikkuhilettä. En ole aiemmin pahemmin tykännyt noista tikkuhileistä, mutta tässä ne näkyy sopivan hillitysti ja kimaltelee kyllä nätisti.

OPIn lakan ostin huuto.netistä Metallic 4 Life nimellä, mutta tämä sitten tupsahti postiluukusta. Ilmeisesti opilla ollut näissä Nicki Minaj seteissä jotain häikkää? Tuossakin paketissa kyllä luki päällä Metallic 4 Life, eri lakka eksynyt kuitenkin pakettiin. En sen tarkemmin tiedä asiasta. Ihan ok lakka tämäkin on, vaikka se M4L olisi ollut enemmän mieleen!

Noi kaksi ensin mainittua lakkaa on pretty.fi kaupasta. Oli sellaisessa minisetissä, jossa oli 6 Beauty UK lakkaa. Kyseistä settiä ei ollut enää jäljellä, mutta toista settiä on. Lakka kuivui nopeasti, eikä raidoittunut. Harmaa peitti hyvin kahdella kerroksella, purppuraa laitoin myös kaksi kerrosta, peittävyys ok, mutta jos olisin jättänyt glitterin päältä pois, olisin laittanut vielä kolmannen kerroksen värilakkaa.2 kommenttia: