keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Omega-3 Pikkukalat


Sain Buzzadorin kautta testiin pari pakettia Möllerin Omega-3 Pikkukalat vitamiinivalmistetta.
Lopussa omat (hirveät) kokemukset, mutta tässä ensin vähän tuotetietoa www.moller.fi sivuilta kopioituna:

Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.
Möller Pikkukalat ravintosisältö:
Ravintosisältöpr 2 kpl
Omega-3-rasvahappoja400 mg
- josta DHA

- josta EPA
135 mg

205 mg
D3-vitamiini10 µg (200%*)


Ainesosat: Tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), liivate, stabilointiaine (arabikumi), aromi (tutti frutti), hapettumisenestoaineet (sitruunahappo, tokoferoliuute), väri (paprikauute), kolekalsiferoli (D3-vit.).

Huomioitavaa:
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa.
Yhteiskäyttö muiden tuotteiden kanssa:
Möller Omega-3 Pikkukalat soveltuu käytettäväksi yhdessä puhtaiden omega-3-valmisteiden, esimerkiksi Möller Vahva Omega-3:n kanssa. Tuotetta ei suositella käytettäväksi yhtä aikaa muiden D-vitamiinia sisältävien valmisteiden kanssa. Voit tarvittaessa tarkistaa yhteensopivuuden ottamalla yhteyttä kuluttajapalveluummeNoi "kalat" on tommoisia oransseja ja pehmeitä, vähän limaisen tuntuisia.. :P Innolla meni kala isomman pojan, 9v,  suuhun, mutta ilme muuttui, ei tykännyt yhtään. Olisi pitänyt siitä irvistelystä ottaa kuva, mutten viitsinyt, kun toinen oli niin reppanan näköinen, kuin olisi myrkyn niellyt! Eli häneen ei nämä iskenyt.
Pienempi pojista, 5v, maistoi myös, ja hän tykkäsi tosi paljon, on innolla joka päivä syönyt näitä 1-2 kpl.
Isi ei ole uskaltanut maistaa :)

No pitihän äidinkin sitten maistaa... tämän kokeilun tarkoituksena ei toivottavasti ole ylistää  saatuja tuotteita, sillä tämä oli mun mielestä ihan HIRVÄÄ!!!!! Siis hyiiiiii..... mun naama vääntyi ja irvistytti, niin pahaa. Kalan maku oikein tunki läpi ja vielä monen käsienpesun jälkeen myös sormet haisi tälle kamalalle kalalle, jonka  haju tarttui kun painonapin läpi kalaparan painoin. Huh huh.. No monia kehuja olen näistä kuitenkin lukenut, onneksi sitten toisilla on erilainen makutottumus ja makuaisti. Mulle ei kiitos. Poika saa syödä nuo loppuun mutta seuraavaksi sitten jotain muita pillereitä meille kiitos...

Onko kukaan kokeillut näitä?

Mikä on Buzzador?
Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.

2 kommenttia:

  1. Joo, itse joskus ostin noita ja ne oli aivan kamalan makuisia! Vein ne sitten äidilleni :'D

    VastaaPoista