sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Oral-B Pro-Expert


Olen siis joitakin kertoja saanut Buzzadorin ominaisuudessa tuotteita testiin ja tällä kertaa paketissa oli aikalailla kaikkia ihmisiä koskevat tuotteet. Hammasharja ja hammastahnoja.


Itse käytän sähköhammasharjaa, joten annoin tämän harjan miehelleni testiin. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen hän sanoi, ettei tykkää. Varsi oli kuulemma liian liukas ja hankala pitää kiinni. Seuraavana päivänä hän olikin jo eri mieltä. Sanoi, että ihan kuin varsi olisi jotenkin muotoutunut hänen käteensä sopivaksi..? Harjasosa on hiukan erimallinen kuin useimmissa hammasharjoissa. (Tästä ei tietenkään ole kuvaa mulla...) Harjaosa on hiukan vinossa, sillä saa kuulemma tosi hyvin takimmaisetkin hampaat puhtaaksi, mutta harjausasento on varsinkin etuhampaita pestessä todella erilainen, kuin mihin on tottunut. Kaikenkaikkiaan hyvä harja, muttei tulisi varmaankaan ostettua, kun on tottunut ns. tavalliseen harjaan.Paketissa oli 14 Oral-B Pro-Expert All-Around Protection näytettä (à 15 ml)
joita jaoin työkavereille. Heiltä ei paljoa kommenttia herunut, muutenkuin että ihan kiva hammastahna ja tuntui pesevän hyvin...

Täysikokoisia tahnoja oli 2 erilaista:
1 Oral-B Pro-Expert All-Around Protection -hammastahna
1 Oral-B Pro-Expert Hammaskiille -hammastahna 

Buzzadorin sivuilta kopioitua:

Pro-Expert All-Around Protection -hammastahna antaa suullesi luotettavan monivaikutteisen suojan tinafluoridia ja polyfosfaatteja sisältävän koostumuksensa ansiosta.

Pro-Expert Hammaskiille -hammastahna sisältää polyfosfaatteja, jotka vahvistavat ja suojaavat hammaskiillettä happohyökkäyksien aiheuttamalta kulumiselta.

Itse kokeilin tuota ensin mainittua. Siinä oli seassa sellaisia pieniä kiteitä, joiden luulisi tehostavan pesevää tunnetta. Itse en tykännyt tästä tahnasta ollenkaan. Hampaat tuntuivat jäävän likaisiksi eikä suu tuntunut raikkaalta niin kuin yleensä hampaiden pesun jälkeen. Lopputahna jäänee käyttämättä.

Mieheni kokeili tuota toiseksi mainittua. Sillä pestäessä hampaat puhdistuivat, mutta hänen mielestään suuhun tuntui jäävän sellainen "jauhomainen" tunne, kuin suuta ei olisi kunnolla huuhdeltu. Tämänkään ei tule olamaan  ostoslistalla.

Ei tullut näistä(kään) testituotteista meidän perheen suosikkeja. 


Mikä on Buzzador? 
Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille.. 

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.

2 kommenttia:

  1. Mä sain mun kälyltä testiin kaks pikkutuubia, maku oli alkuun tosi järkyttävä ja jotenkin tuttu? Ehkä hammaslääkäristä? Nyt toinen tuubi puolillaan ja en vois kuvitella käyttäväsni mitään muuta tahnaa! Paljon puuhtampi olo suussa kun "normi" hammastahnan jälkeen. :)

    VastaaPoista
  2. Buzzador on kyl kiva tapa päästä testaan tuotteita

    VastaaPoista