maanantai 13. toukokuuta 2013

Miitti 4.5.2013

Ihanaa Eekku järjesti tuossa reilu viikko sitten miitin, tässä linkki, jossa Eekku esittelee kaikki sponsorit ja heidän lähettämät tuotteet. Mukava olivat itseni lisäksi seuraavat bloggaajat:


Kaikki saadut tuotteet yhdessä läjässä, olivat tuommoisessa Mereneidin kassissa.


Ylläolevassa kuvassa kaksi Wild&Mild lakkaa, vasemmalla Brooklyn Bridge ja oikealla ihana punainen China Girl.
Alemmassa kuvassa, vasemmalta oikealle on: Universal Nails 13, BK 8911, W7 Orange DazzleYlemmässä kuvassa kaksi käsivoidetta ja alemmassa kuvassa tarroja sekä siirtokuvia.Ylemmässä kuvassa tarra-arkki ja koko kynnen siirtofolioita.
Alemmassa kuvassa UV-geelit. Toisesta oli kansi rikki, muttei geelit olleet onneksi valuneet.Ylemmässä kuvassa sekalainen satsi viiloja ja alemmassa kuvassa koko kynnen tarroja. Ovat kai jonkinnäköinen suojakalvo tms, tietääkö joku paremmin? Nämä ainakin menee eteenpäin jossain arvonnassa varmaan, kun itse pidän rakennekynsiä.Ylemmässä kuvassa leimauslaatta ja siirtokuvia. Alemmassa kuvassa erilaisia hileitä ja foliota, sekä lahjakortti.


Eekku oli tehnyt itse ihania korviksia ja saimme kaikki yhdet parit. Itselleni tuli tämmöiset herkullisen kesäiset vihreät sydämet. Kiitos =)
Ylemmässä kuvassa Orlyn lakat Cotton Candy (vas) ja Butterflies (oik).
Alemmassa kuvassa UV-geelilakat, joista toinen oli vuotanut matkalla. Vasemmanpuoleinen oli mustikkamaidon väristä ja oikeanpuoleinen oli metallinen siniliila.Yläkuvassa Golden Rose lakat vas. 18 ja oik. 32.
Alakuvassa Mereneisin glitterilakat sininen ja kullertavan hopea, valosta riippuen.Yläkuvassa top coatit ja alakuvassa nailart-lakat, violetti, hipea ja valkoinen.Oli tosi kiva tavata muitakin kynsiharrastajia, tämä oli eka miitti, jossa olin mukana. Seuraavaa odotellessa =)
Syötiin hyvin ja juteltiin. Aluksi hiukan jännitti, mutta kaikki oli niin ihania ihmisiä, että jännitys oli turhaa!
Tutkittiin lahjapussukoita, ja tehtiin joitakin vaihtareita.  Eekku oli huomioinut, että mä olin ainoa, joka tekee rakennekynsiä, joten  mun pussukassa oli geelit yms tarpeet.


Lopuksi vielä osallistujien kynnet yhteiskuvassa! :)
Bellanails tarjoaa lukijoille alennuskoodin NGRJ7. Koodilla saa 10 e alennusta 50 euron ostoksista, eli 20%. Toimituskulut ovat myös veloituksetta tuon suuruisissa tilauksissa.

Kiitos vielä kaikille mukana olleille ja Eekulle erityiskiitos!!!!!! 

4 kommenttia:

 1. Kiitos kivaa oli =)mullaki viel kuvapostausta tulossa ku vähän niitä saadaan muokattua ja tietty tuotteiden esittelyä aina ku saa testailtua

  VastaaPoista
 2. Great products! Orlys are so great for spring :)

  My nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Sinulle olisi haaste blogissani pääse sinne tästä

  VastaaPoista
 4. Sut on haastettu!
  http://nonnusnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-asiaa-minusta.html

  VastaaPoista