keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Edge-kokeilu ja uutta työtä =) =) !!!!!!!

Aluksi pahoittelut siitä, etten ole kuukauteen kirjoitellut!!!!! Toivottavasti ihan kaikki lukijat ei oo hyljänny mua... Joskus aiemmin mainitsin mun suunnittelevan omaa kauneus- ja jalkahoitolaa ja nyt se on vihdoin totta!!! 10 vuoden suunnittelun jälkeen sain oman paikan avattua maanantaina 10.6!
Oon niin niin iloinen! Tämä siis ollut se syy etten ole ehtinyt bloggailemaan. Viimeiset pari viikkoa mennyt remontin ja muiden asioiden parissa, ihan 24h/vrk. Vielä muutama juttu puuttuu mutta pääosin kaikki valmista. Mulla ei ole kynsiäkään ollut kun päätin olla remontin ajan ilman, nämä alla olevat kynnet oli vielä remontin alussa, mutta matkan varrella kärsivät niin, että poistin loputkin.
Kokeilen ekaa kertaa edge-tippejä, en saanut kuviin vangittua sitä kulmaa valitettavasti ja muutenkin löytyi jostain syystä vain pari tällaista suttuista kuvaa.
Lakkoina on kuitenkin käytetty miitistä saatuja lakkoja, sininen on Wild&mild Brooklyn Bridge ja hopea glitterinen on mereneidin.
Valkoinen on koristelulakkaa ja siniset timantit päälle.
Kynnet on muuten tehty miitistä saamallani mereneidin uv-geelillä. Ihan ok pysyvyys oli, ottaen huomioon ettei mulla koskaan pysy geelit kunnolla. Akryyli on mulle parempi vaihtoehto kyllä.

Koitan huomenna ehtiä (jaksaa, oon ihan poikki kaikesta hässäkästä ja uudesta) tehdä itelle kynnet niin pääsee taas normaaliarkeen senkin suhteen.. :)


8 kommenttia:

 1. Mä en oo ainakaan hyljänny =)Kiva onnea sun firmalle .Saako kysyy missä päin sen on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liike sijaitsee Länsimäessä, siinä ihan mellunmäen metroaseman lähellä. Ehkäpä mä voisin tehdä liikkeestä oma postauksen =) Pitää vaan ottaa uusia kuvia, ne mitä viimeksi otin, oli sillaim, että hyllyissä ei ollut mitään tavaraa, ei mattoa jne jne niin näyttävät hiukan ankeilta.

   Poista
 2. Voi, onnea kovasti omasta hoitolasta! Voin kuvitella riemun määrän, kun oma unelma toteutuu. :) Ei täältä lukijalistoilta mihinkään olla kadottu, kärsivällisesti odoteltu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) On tätä jo sen 10 vuotta haaveiltu niin tuntuu vielä ihan kuin unessa olisi =) Miten sitä voi työstä ollakin näin innoissaan :D

   Poista
 3. Onnea yrittäjälle! Ihan mahtava juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiirettä pitänyt, niin on taas jäänyt blogille vähälle huomiolle..

   Poista
 4. Liityin lukijaksi!

  glitternailsbyessi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Blogissani sulle haaste !
  http://diamondonnails.blogspot.fi/2013/06/haaste.html

  VastaaPoista