perjantai 8. marraskuuta 2013

Parit kynnet


Ylemmässä kuvassa on pohjalla vanha, merkitön kirppislakka ja  siirtokuvia. Kuvat sopikin just hyvin nyt tohon kärkiin, kun lyhensin kynnet ihan lyhyiksi ja jätin neliskanttisiksi.

Alemmassa kuvassa pohjalla Nubarin moodies lakka sävyssä M120. Lakassa ei kyllä näy mitään värin vaihteluita, mutta ihan kiva, kylmä vaaleanpunainen lakka näinkin. Alimmassa kuvassa näkyy sävy oikeana.
Siirtokuvia, jotka joskus päälle vuosi sitten tilannut Mimaxilta. Ja nimettömässä "pikku"timantti =D5 kommenttia:

 1. Oi kun ihania kynsiä! Kynsilakat vaan kuluvat omista kynsistäni pois niin pian, etten viitsi ruveta moisia väkertämään, sillä harva lakka pysyy hyvin.

  Oletko muuten kokeillut Sensationailsia? (ei, en myy sitä)

  Blogissani on pari postausta siitä. Siihen voisi tietty kokeilla laitttaa jotakin koristusta pintaan tavallisella lakalla. En ole vielä kokeillut, mutta pitäisi pelittää.

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)
   Se hyvä puoli siinä, että on alla kirkas akryyli, niin lakat pysyy vaikka miten pitkään siistinä. En ole kokeillut sensationailsia, täytyy käydä lukasemassa! Voihan niitäkin koristella ihan samalla lailla kun kynsilakkaa =)

   Poista
 2. Btw, tuollainen nudevärinen lakka on kivan näköinen, jos kynsien kärkiä paikkaa jollain todella pienihileisellä lakalla sitten kun kärkien väri on kulunut.

  VastaaPoista