maanantai 28. tammikuuta 2013

Aaltoilua/kalsarit?

Alkuun pitää kertoa, että huomasin tässä yhden jutun! Blogilla on ollut EILEN 1-vuotis synttärit!!! Täytyy kai järjestää jotkut arvonnat sitten vähän myöhässä.. Katsotaan, mitä keksin.

En tiedä miksi, mutta mulla tulee tuosta kuviosta mieleen semmoiset vanhan papparaisen pitkät kalsarit :) vaikka kai toi on joku aaltokuvio, vai?
Lakkana on kaksi kerrosta Flormarin Neon lakkaa NO02 (saatu). Kahdella kerroksella jäi laikukkaaksi, mutta tässä tapauksessa ei haitannut, kun tuli noin vahva kuvio päälle. Kiva väri, vaikkei mitenkään neon ollutkaan ja kuivui todella nopeasti. Tää voisi toimia koostumuksensa puolesta myös "glitterivoikkareissa"! Kuvio on DRK-C laatasta.
Oikea käsi jäi kokonaan kuvaamatta, sillä sen käden kynsinauhoihin jäi kamala sotku tuosta Konadin mustasta lakasta. Kynsinauhart vissiin niin kuivat, etten saanut mustaa pois kauhealla hankaamisellakaan. Kyllä ne sitten kuluivat käytössä, mutta vasen käsi riittäköön... Pullokuvakin jäi näköjään ottamatta, mutta onhan niitä netti jo pullollaan! :)

7 kommenttia: