keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Norsuja siellä, norsuja täällä...


Toi norsu-kuvio on niin söpö!!!! Tulee mieleen jotkut vauvanvaatteet omasta lapsuudesta 70-80-luvuilla... =)
Kuvio on DRK-C laatasta, jonka ostin cesarsshopista.  Leimauslakka on Konadin mintunvihreä.

Pohjalla on Essien School Of Hard Rocks, tuommoinen harmaanvihreä, pullokuva oikeassa sävyssä. Kiva, erikoinen väri, jollaista mulla ei ollutkaan ennestään. Ainoa miinus siitä, että olisi peittänyt muuten yhdellä kerroksella, mutta kun samasta kohdasta suti useammin, lakka ikäänkuin karkasi alta ja tuli kalju kohta, ihan kuin (joidenkin) holojen kanssa. Toisen kerroksen kun laittoi runsaalla lakalla ja hellällä kädellä tulos oli hyvä. Kuivui onneksi ihan äkkiä, ilman pikakuivattajaa. Leimausten päälle laitoin Konad Top coatin.

Tossa aiemmassa (thebos-postauksessa) mainitsin, että nää oli mun ekat Essiet (tämä ja yksi toinen siis) mutta tuossa kun kaivelin laatikoita, huomasin siellä Essien mattapäällilakan, jonka oon ostanut jo varmaan ainakin pari vuotta sitten, kokeillut kerran ja unohtanut kaapin perukoille... Lakka oli omassa pahvipakkauksessa ja vielä ihan uudenveroisessa kunnossa, joten täytynee kokeilla mattakynsiä joku päivä. Tykkään kyllä enemmän kiiltävistä kynsistä, mutta annetaan lakalle nyt uusi mahdollisuus kuitenkin.
6 kommenttia:

 1. Aww, noi norsut on niin söpöjä :3

  VastaaPoista
 2. kivat kynnet ,mul tulee kans mieleen ne lastenvaatteet ,itse asiassa ehkä oma yöpaita joka on ikuistettuna lasiin ,voisin laittaa blogiin kuvaa ku muistan =)
  en ole tosin saanu sitä seinälle

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sulle haaste http://nallepuh-world.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 4. amazing nails...
  take a look at my blog, we can follow each other if you want
  kisses

  VastaaPoista