perjantai 13. heinäkuuta 2012

CesarsShopin oma leimauslaatta :)


Vähänkö toi on hieno! Lisko on mun suosikki, sillä se oli mun kilpailukuvani! <3
Mä olen liskohullu, meillä on ollut gekkoja ja tällä hetkellä vanha neiti iguaani. Laatoista on puuttunut tuommoinen söpö gekko, toivotaan että on hyvä leimaukseen!! Tuossa on muutama muukin kuva, joka miellyttää kyllä, joten lähes kaikki kuviot noista tulee kyllä käyttöön!
Toi keskimmäinen koko kynnen kuvio, joka on Sonnen käsialaa, on kans mieluisa, samoin kuin noi hymynaamat! :) Pääkallo ja korkkarikin miellyttää! Mitkäs on teidän suosikkeja?

Mulla kävi muuten yks ennenkuulumaton juttu värilakan kanssa...se meni loppuun!!! Kyseessä oli mulle se ehdottomasti täydellisin punainen, Mavalan Madrid. Piti käydä muutamassa kaupassa, ennen kuin uusi löytyi, mutta viimein se löytyi, ihanaa! Kuvaa mulla ei nyt siitä ole, mutta googlen kuvahausta löytää :) Se on ihana peruspunainen, ilman mitään kimalluksia tms.

5 kommenttia:

 1. Hmmm... täällä odottelen kans omaa laattaani kotio päin :) Ja kiitos, että Hymynaamat miellyttävät, ovat mun käsialaani. Itseni mielestä juurikin tuo sun lisko ja tuo sammakko ovat lemppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, kiitos Mirja! :) Ei ole vielä mulle ainakaan kotiutunut uusi laatta, toivotaan että tulee pian, niin pääsee testailee uusia kuvia!

   Poista
 2. Minullkin on tuo laatta! Suosikkikuvioni ovat filmi, piikkilanka, palapeli ja kamee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut leimaamista, toimiiko se sulla? Mulla ei ainakaan liskokuvio ottanut onnistuakseen. :(

   Poista
 3. Kokeilin heti kun se saapui, ja toimi ihan hyvin. Sillä hetkellä ei ollut asetonia käsillä, niin ensihätään puhdistin kynsilakanpoistoaineella. Nyt kun oli tarkoitus tehdä leimaukset ja tein testikynnen kynsikiekolle, niin leimaus ei onnistunutkaan! (ja samalla totesin, etten löydä asetonipulloani mistään...) Tein myöhemmin testileimaukset joka kuviosta, eikä ne nyt ihan toimineet. Täytyy nyt ensin löytää se asetoni, ennenkuin tuomitsen laatan. Olen lukenut, että Extra-poistoaine toimisi laattojen puhdistukseenkin, mutta voikohan tuossa olla ne kuviot vain erilaiset ja herkemmät öljylle?

  VastaaPoista