sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Day 23: Inspired by A MOVIE

Pitkästä aikaa haasteen pariin... näyttää tän kanssa kestävän odotettua kauemmin, mutta kun ei huvita aina lakkailla tietyn "ohjeen" mukaan vaan lakkailut riippuu niin mielialasta. No eipä tässsä mihinkään kiire ole :)

Leffakynnet kyseessä siis...oikeasti mun ihan lempparileffa on Pulp Fiction, mutta nää Kill Bill leffat tulee  hyvinä kakkosina! Kynnet saaneet siis idean näistä kahdesta leffan hahmosta.

 Lakkoina käytetty keltainen Yes Love lakka, jolla ei ole nimeä. Kerroksia on kolme ja kuivuu nopeasti. Musta raita tehty tuolla koristelulakalla.
Nimettömässä pohjalla China Glazen White on White ja punainen risti tehty konadin punaisella. Oli punainen koristelulakka mennyt ihan muussiksi, siksi valitsin konadin. Ehkä siistimpää jälkeä olisi saanut akryylimaaleilla ja pienellä siveltimellä, mutta nyt näin...

1 kommentti:

  1. Tosi kivasti onnistuneet elokuvakynnet!

    Tarvis taas itsekkin jatkaa haastetta, se on vaan välillä hankalaa jos ei seuraava aihe satu inspiroimaan yhtään=) Mä oon kyllä kans ottanut sen asenteen tuon haasteen kanssa, että teen sitten aina kun oikeesti inspiroi, niin se pysyy paljon mukavampana!

    VastaaPoista