keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Musta-kelta-täplikäs?


En oikein tiedä tykkäänkö vai enkö... Pohjalla on kaksi kerrosta Avonin vaaleankeltaista Lemon Sugar lakkaa. Päällä on OPI Black Spotted lakkaa, joka toimii samalla tyylillä kuin "crackle" lakat, mutta se tekee tuollaisia pilkkuja, kuin öljyläikkiä tms. Lakka on todella ohutta ja koitin sitä laittaa mahdollisimman vähän lukemieni juttujen perusteella, mutta silti sitä tuli liian paljon ja paikoitellen ei noitä täpliä muodostunut niin paljon kuin odotin. Seuraavalla kerralla täytyy laittaa sitten vielä vähemmän tuota OPIa, jospa silloin pohjalakka tulisi paremmin esille. Idea kuitenkin aika kiva, ainakin mä olen jo aika kyllästynyt halkeileviin lakkoihin, vaikken usein niitä ole itse pitänytkään kynsilläni..

6 kommenttia:

 1. oijoi, mistä sä oot tuon OPIn hommannut? :) tahtoo myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutun kautta sain hommattua. Tää on käsittääkseni niitä Sephora France lakkoja joita ei kai muualta saa kuin ranskassa, oonkohan ihan väärässä?
   Ehkä kannattaa kuitenkin googletella jos sitä muualtakin saa. Ehkä jostain nettikaupasta? Mä en oo tilaillut lakkoja mistään ulkomaisista kaupoista niin en osaa varmasti sanoa miten tätä saa?

   Poista
 2. Onpa jännän näköinen! Mietinkin jo että miten noi on tehty kun en ollut vielä ehtinyt lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan kiva lakka, pitää vielä kokeilla erityisen varovaisella kädellä, jos silloin noita "aukkoja" tulisi vähän laajemmin :)

   Poista
 3. Voih! Mä yritin metsästää tuota lakkaa kolmesta eri Ranskan Sephorasta mutta kaikista oli loppu eikä sitä kai enään valmisteta... ;( Tuo lakka on kyllä harvinaisuus ;D

  http://kynsitytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko koittanut katsoa saako mistään nettikaupasta tilattua?

   Poista