tiistai 3. heinäkuuta 2012

Hedelmä-hyvää

Tämmöiset kesäiset, hedelmäiset kynnet tällä kertaa! Lakkana pohjalla todella kirkas oranssi Avonin lakka, jonka nimi on Orange. Pikkurilliin ja nimettömään laitoin China Glazen Luxe and Lush ja muihin kynsiin appelsiini- ja limefimoja, keltaisia strasseja sekä pieniä oransseja helmenpuolikkaita.

Toi lakka oli pieni pettymys. Pullo näyttää livenä juuri tuolta kuin tuossa toiseksi ylimmässä  kuvassa, mutta kynnellä se onkin tosi kirkas oranssi, kuten muissa kuvissa. Onhan tämäkin väri kiva ja kesään sopiva, mutta olisin nyt halunnut vähän pastellisempaa sävyä.

Kiinnitin fimot kynsiliimalla ja muut koristeet jollain merkittömällä kirkkaalla lakalla, päälle laitoin kerroksen Seche Viteä, joka vetelee viimeisiään, pohjalla enää noin 3 mm  lakkaa, joka oli nyt alkanut paksuuntumaan. Uutta siis ostamaan!

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis oranssi! Oon itsellekin katsellut creme-oranssia kun en omista kuin shimmerin (ja sit sitä yhtä melkein persikan väristä dependiä ei lasketa). Pistetään muistiin siis toi merkki!
  Kauniit lakkaukset sait aikaiseksi!

  VastaaPoista
 2. Hyvät lakat pitää käyttää viimeseen asti :D Ihanan herkullisen väriset kynnet! Oon jo pitkään halunnu noita sitrus fimoja. Millonkohan saan ostettua niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun kirkkaanpunainen kynsilakkakin meni tänään lähes tyhjiin kun lakkailin varpaita. Voi harmi, kun pitää mennä etsimään uutta punaista lakkaa ;)

   Poista
  2. Jep, kurja ostella uusia lakkoja ;D

   Poista