lauantai 19. tammikuuta 2013

Lakkoja ja tikkuja!


Voitin jo marraskuussa Sticky White Champagne blogissa kierrätysarvonnan! Tässä vihdoinkin kuvat lakoista, ihanan värikästä. Yllä- ja allaolevat kaksi kuvaa ovat ne kierrätyslakat siis. Osa pääsee sellaisenaan käyttöön ja osa menee varmasti uusiokäyttön, katsotaan.. jos tekisi vaikka oman frankenin sitten ala-aste vuosien, jolloin aina tuli lakkoja sekoiteltua! :)
Toi oranssi on niin herkullisen värinen ja noista mun suosikki!
Meinasi käydä niin, etten olisi koko pakettia saanut, ei lähettäjän takia, vaan postin/oman huolimattomuuden!! Tossa alkukuusta, kun oli lämpimämpää ja lumet suli postilaatikon edestä, löysi mun mies siitä maasta kastuneen, ryppyisen ja hajonneen postin ilmoituskortin isosta kirjeestä. Siitä erottui mun nimi ja viivakoodi ja päiväys 13.12.12. Menin sitten postiin kyselemään ja siellä se paketti onneksi vielä oli, päälle oli lätkästy "ei noudettu" tarra ja oli odottamassa takaisin lähettämistä. En tosin tiedä minne olisivat sen lähettäneet kun paketissa ei ollut lähettäjän tietoja, mutta ONNEKSI se oli vielä siellä tallessa!!!
En tiedä oliko postimies vai minä/mies pudottanut..

Allaolevat Essiet ostin citymarketista, jossa oli tarjouksena 2 Essietä yhden hinnalla! Oon jo muutaman vuoden varmaan himoinnut tuota minttua ja nyt sen ostin vihdoin. Toista lakkaa mietin pitkään ja päädyin ihme kyllä tuommoiseen vaaleaan. Mulla ei ole oikein yhtään ihan vaaleaa lakkaa, ja ajattelin että toi sopisi tasoittamaan kynnen väriä/akryylin kasvurajaa jos haluaan esim ranskiksen tehdä. En ole vielä kokeillut miten levittyy. Tarjous on vielä voimassa 20.1 saakka, mutta käsittääkseni ei kaikissa citymarketeissa. Itse olen käynyt jumbo, malmi ja itis, joissa tarjous oli voimassa.

Niin kuin moni muukin, ostin vihdoinkin 5 pakettia lakkatikkuja ebayn ihmeellisestä maailmasta! Tätä linkkiä käytin kun tilauksen tein tikuista. Toimitus oli mun mielestä nopea, tilasin 7.12 ja paketti oli mulla jo reippaasti ennen joulua. Vajaa pari viikkoa siinä meni, olin odottanut jostain syystä paljon pidempää toimitusaikaa.
Olen vuosia vältellyt sinne menemistä/sieltä ostamista, koska itseni tuntien tulee sitten aina klikkailtua kaikenlaista "tarpeellista", mutta nyt oli pakko, jotta pääsen myös laittamaan kaikki lakkani järjestykseen ja testata tikulle. Täytyy kyllä sanoa, etten ole vielä mitään muuta edes käynyt sieltä sen jälkeen katselemassa, hyvä minä! :) Toisaalta, luulen ettei noi tikut tule riittämään, ellen karsi lakkoja runsaalla kädellä, mutta katsotaan... sitten pitää tilata lisää..

5 kommenttia:

  1. Millä hakusanalla etit niitä tikkuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli suora linkki sinne bongattu jostain blogista, eli tämä http://www.ebay.com/itm/50-False-Nail-Art-Tips-Stick-Polish-Display-Practice-Transparent-Fan-Clear-EN24H-/140845300255

      Poista
  2. Hyvä että sait paketin perille kuitenkin.. Pitää jatkossa ruveta laittamaan varooksi myös omat tiedot pakettiin. :/ Postissa en nimittäin tiennyt tuleeko tähän pakettilappu vai käykö pelkkä osoite, joten teipattiin vaan mun kirjoittama lappu siihen.. Pitänee jatkossa ottaa mukaan myös oma osoite ja teipata sekin jos ei menekkään pakettina vaan maksikirjeenä... :) Ja kivan näköisiä essieitä oot löytäny! Harmi että missään mun lähicitarissa ei oo ollu tota kyseistä tarjousta :/

    VastaaPoista
  3. Upeita lakkoja!:)) Ja ite ostan aika paljon kaikkee tilpehööriä ebaysta, suosittelen!!:))

    VastaaPoista