tiistai 8. toukokuuta 2012

Blingiä ja jotain muuta..


Tuli halu kokeilla vihdoin SannaTaralta saamiani glitterhileitä, eikä se kokeilu päättynyt ihan parhain päin...
Pohjalle laitoin Mavalan La Paz lakan, herkku-pinkki! Kosteeseen lakkaan laitoin noita glitter-lastuja, jotka olivat yllätyksekseni tosi ohuita ja muotoutuivat hyvin kynnen pintaan!
Päälle laitoin Mia Secret  päällyslakan. Pullon kyljessä lukee "Dry Fast", mutten ole vielä ihan vakuuttunut tuotteen vaikutuksesta  kynsilakan kuivumiseen, ainakaan Seche Viteen verrattuna. Tosi upean kiillon lakka kyllä antaa, joten sen puolesta ainakin voin suositella. Kokeilut jatkuu kyseisen lakan parissa vielä.
Aivan ihana kimallus tuli noista glittereistä, joka ei kyllä kuviin asti välity.


Noh, sitten noin 10 minuutin päästä lakkauksesta tajusin, että pitää lähteä viemään esikoista treeneihin ja kiireellä pukemaan...sillä seurauksella, että osa glittereistä taisi jäädä jonnekin mun housujen kaulukseen. Että näin tällä kertaa. Kotiin tullessa sitten otin lakat pois ja samalla huomasin miten huonossa kunnossa kynnet on ja poistin rakennekynnet kokonaan, kun tiesin, etten ehdi niitä nyt huoltamaan ja muutenkin hakuan nyt jotain uutta kivaa seuraaviin kynsiin. Nyt joudun muutaman päivän olemaan ilman kynsiä, nyyyyyyh!!!
Lakkasin mä nämä nysätkin, katsotaan kehtaako niitä esitellä...ehkä mä tänä aikana saan rasvailtua ja öljyttyä käsiäni, että kynsinauhatkin tulisi parempaan kuntoon.
Alla vielä käytetyt tuotteet.


2 kommenttia: