lauantai 5. toukokuuta 2012

Mia Secret Magnetic

JT-cosmetics nettikauppa aloitti Mia Secret-tuotemerkin maahantuojana ja sain kunnian ryhtyä yhteistyöhön heidän kanssaan. Sain tällä viikolla kokeiluun mustan magneettilakan  ja pikakuivattavan päällyslakan .


Päällilakkaa saa edellisestä linkistä ja hinta on 4.95e. Pullon koko riittoisa 20 ml. Pullon korkki oli käteen hyvin sopiva ja sivellin hyvä. Lakka oli ainakin näin uutena tosi juoksevaa ja levittyi helposti kynnen pintaan, katsotaan miten sitten lakan kuluessa käy, monesti nämä pikakuivattavat lakat tuppaavat paksuuntumaan loppuvaiheessa.
Sen pikakuivaavasta ominaisuudesta en osaa vielä antaa kommenttia, pitää kokeilla jonkun sellaisen lakan päälle, jonka normaalin kuivumisajan tiedän, mutta ihanan kiillon se toi lakan pintaan. Otan vaikka seuraavaan lakkaukseen sen sitten käyttöön.

Toinen lakka oli siis tuo magneettilakka, joita onkin jo monella eri merkillä. Kyseisellä merkillä on vaihtoehtoina kuutta eri väriä ja kahta eri magneettikuviota, viivaa ja tähteä. Itselläni siis tuo musta viiva-kuvio.

 Pullon hinta on 9.75e ja koko 7.4 ml. Pullon mukana tulee kuvalliset käyttöohjeet. Korkista nousee ulompi osa pois, jossa magneetti on. Lakka on paksua ja yksi kerros riittää. Lakkaa yksi kynsi kerrallaan ja lakan ollessa märkää, laita magneetti lähelle kynttä ja pidä 5-10 sekunttia niin kuvio muodostuu lakkaan, helppoa, kun vähän harjoittelee... :)
Itsellä oli hiukan ongelmia kohdistaa kuviota sekä parissa kynnessä laitoin magneetin liian lähelle kynttä, jolloin lakka ikäänkuin nousi magneettia kohti. En myöskään muistanut miten päin olin magneettia pitänyt, niin pariin kynteen tuli kuviot eri päin. En ainakaan huomannut että korkissa olisi ollut merkkejä siitä, miten päin kuvio kynteen tulee. Pitää vielä tutkia ja testailla asiaa.


Tässä siis ekat lakkaukset kyseisellä lakalla..ei ihan parhain päin onnistunut, mutta idea selvinnee varmasti. Täytyy tosiaan harjoitella magneetin oikeaa kohdistamista.
Ylemmässä kuvassa nimettömän ja peukalon kuviot meni toisin päin kuin muut, ja alemmassa kuvassa nimettömän kynteen magneetti osui. Vielä pitää harjoitella magneetin käyttöä että saa sen sopivalle etäisyydelle. Osassa kynsistä kuvio jäi vähäiseksi, kun magneetti oli liian kaukana.

Mulla on ennestään 2 Lancomen, 2 Lorealin ja 1 Nails Inc magneetilakka. Ne eroaa tästä siitä, että niillä olen tottunut lakkaamaan siten, että ensin laitan yhden ohuen kerroksen ja annan kuivua, sitten toisen paksumman kerroksen yksitellen ja magneettia perään. Tämän lakan kanssa yksi kerros toimi paremmin. Muiden lakkojen magneeteissa on sellainen "korotus" osa johon sormen saa ikäänkuin nojaamaan eikä magneetti osu niin helposti kynteen, tämän kanssa sai olla tarkempi käsi, mutta tähän tuli kyllä ihanan voimakas kuvio. Aion kyllä tätä kokeilla vielä muidenkin magneetien kanssa.

Kyseisellä merkillä on myös muitakin lakkoja, kannattaa katsoa nettisivut. Esim väriä vaihtavat ja upeat glitterlakat himottais itseäni kovasti! Sivuilla on muutenkin tosi paljon sekä kynsien koristeluun, että rakennekynsiin liittyviä tuotteita.

Käy myös heidän facebook-sivuillaan tykkäämässä. Siellä monesti alennuskoodeja ym mukavaa! :)

4 kommenttia:

 1. Kivan voimakkaat kuviot oot saanut tuolla magneetilla! Täytyykin käydä tutustumassa noihin sivuihin.
  Mä olen käyttänyt vain Layla-merkin magneettilakkaa ja se toimii kans hyvin tuolla yhden kerroksen-taktiikalla. Ja niissä on myös suht voimakas tuo magneetti... Bloigeissa olen nähnyt että esim. china glazen magneetti on saanut moitteita siitä, että kuviot muodostuvat vähän huonosti, eli magneetti on liian heikko. Mutta ainahan sitä voi käyttää jonkun toisen merkin magneettia=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen myös lukenut monenlaisia kommentteja magneeteista. Nyt lyhensin juuri kynteni lyhyiksi, joten en sitten tiedä miten toimii kun on taas pitkät kynnet.

   Poista
 2. Moi, kivat kynnet! Olen myös yksi JT-Collecttion-verkkokaupan tuotetestaajista ja liityin lukijaksesi. Olisi mukavaa jos tulist myös blogini lukijaksi, joten tervetuloa :) www.sulokynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyypä käydä vastavierailulla sun blogissa :)

   Poista