tiistai 15. toukokuuta 2012

Mia Secret Mood kynsilakatNäitä väriä vaihtavia kynsilakkoja on ollut vuosien saatossa jo monilla eri merkeillä, toisilla värivaihtelut erottuneet selvemmin ja toisilla huonommin. Ensimmäisen oman väriä vaihtavan lakan ostin muistaakseni vuonna 2001. Tällä kertaa esittelyssä kuvapläjäyksen kera JT-Cosmetics- kaupassa myytävät lakat. Näkyvät olleen aika suosittuja kun useimmat värit ovat jo loppu, mutta toivotaan niitä tulevan pian lisää! Hinta on 6.50e ja pullon koko on 12 ml. Mulla on värit purple-pink ja green-yellow.Ensin purple-pink; lakka oli tosi paksua ja lyhyisiin kynsiin yksi kerros olisi riittänyt, mutta pitkiin meni kaksi kerrosta. Paksuudesta huolimatta lakka kuivui ennätys-nopeasti. Pikkurillistä kun aloitti niin peukkuun päästessä pikkurilli oli jo täysin kuiva!! Lakka kuivuu lähes mataksi, joten päälle laitoin top-coatin samalta merkiltä. Keskimmäisessä kuvassa etu- ja keskisormen kynnet kasteltu kuumalla vedellä ja alimmassa kuvassa kylmällä vedellä. Värierot ovat selkeät! Tykkään tosi paljon!Sitten green-yellow; tämä lakka puolestaan oli tosi ohut, kuvissa 3 kerrosta, neljäskin olisi vielä ollut ok pitkiin kynsiin. Tämä myös kuivuu salaman nopeasti. Kuvissa ei ole mitään top coattia, niistä näkee, että tämäkin kuivuu mataksi, kuten useimmat neon-lakat ja tämä on kyllä ihana neon-keltainen, kute4n ylimmässä kuvassa. Vihreä osa taas aika tummanvihreä, ei siis neon. Keskimmäisessä kuvassa etu- ja keskisormen kynnet kasteltu kuumalla vedellä ja alimmassa kuvassa kylmällä vedellä. Värierot ovat selkeät! Tämä ei ehkä ollut ihan mun väri, mutta pitää vielä kesähelteellä kokeilla uudelleen. :)
Mitäs pidätte näistä, onko teillä kokemuksia näistä tai muiden merkkien vastaavista lakoista?

4 kommenttia:

 1. Vautsi, näähän upeita. :) En ole koskaan ennen edes kuullut tällaisista lakoista ja nyt tuli kauhea himo saada kokeiluun. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Sitten vaan tilaamaan! Osa väreistä olikin jo loppunut, taisivat olla aika suosittuja, toivotaan että niitä tulee lisää. Itseä houkuttaisi se sininen myös.

   Poista
 2. Mä aijoin jättää näiden ostamisen johonkin tulevaisuuteen, mutta sorruin sitten kuitenkin eilen tilaamaan.. Green-yellow tulossa mullekin:)

  VastaaPoista
 3. Huomasin että oli kaikki mennyt :( olisin halunnut tuon purple-pink lakan. Stars-purple ja tuo vihreä-keltainen mulla onkin.
  On ihania lakkoja tykkäsin :)

  http://lakkaaddikti.blogspot.com

  VastaaPoista