keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Uusi neuletakki!


Välillä jotain muuta kuin kynsiä, toivottavasti ei haittaa :) Kutominen on myös yksi "intohimoni" ja viimeisin työni oli tämä neule. Ylemmässä kuvassa on väri oikea, tuollainen poltettu oranssi, alemmassa kuvassa malli näkyy. Ohje oli täältä ja lankana oli Novitan Rose Mohair. Ohjeessa oli myös taskut, mutta jätin ne pois. Ihanan kevyt neule, joka on lämmin, mutta kuitenkin niin kevyt, että sitä voi viileänä kesäiltanakin käyttää.

Lukijoitakin on tullut jo tosi paljon, kiitos siitä!!!! Mitä muuten olette mieltä siitä, että kirjoittelen muistakin aiheista kuin kynsistä, vaikka kynnet ovatkin pääosassa?

5 kommenttia:

 1. Heips! Minusta on kiva lukea välillä muitakin postauksia kuin kynsiä, vaikka niiden laittaminen ja muiden ihanien kynsien katselu onkin intohimoni. Itsekin postailen välillä korttiaskarteluni tuotoksia. Mitä kutomiseen tulee niin ihastelen aina muiden töitä mutta omat kätöset eivät siihen taivu....onneksi oma äiti kutoo sitten lapsille kaikkea kivaa. :) Kiva sinapinkeltainen neuletakki. Mulla menisi tuon tekemiseen ikuisuus ja jälki olisi öh, niin ja näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Huomasinkin sun blogissa niitä ihania kortteja! :) Mulla meni tuon neuleen tekemiseen noin 3 viikkoa :)

   Poista
 2. Ihana neuletakki ja tosi upea väri!

  Tykkään itse myös neuloa ja virkata joten mua ei ainakaan haittaa yhtään vaikka neuleetkin täällä vilahtelisivat=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa virkata sitten ollenkaan! Mulla on kyllä yksi virkkauskirjanen, jonka avulla on aikomus opetella, kunhan vaan sopivaa aikaa löytyy. Kesän tullen kutominenkin jää, joten ehkä syksyn projekti olisi virkkaus. Jos on aikaa, niin kesällä näperrän mielummin korujen parissa, vähemmän hikistä puuhaa kuin neuleen kutominen...

   Poista
 3. tosi nätti neule! :)

  VastaaPoista