tiistai 29. toukokuuta 2012

Sininen kesäpäivä


Tässä on tällä kertaa yksinkertaisempi lakkaus. Lakka on ihana sininen creme, Diffi lakka, jonka esittelin tuossa muutama postaus sitten. Ylimmässä kuvassa lakkaa on 2 kerrosta ilman mitään päällilakka, upea kiilto ilmankin ja kuivuu tosi äkkiä, niin kuin muutkin tämän merkin lakat.
Laitoin sitten vielä päälle kerroksen China Glazen Wireless Holographic Top Coatia. Oli kyllä aivan ihana loiste auringossa. Välkehti vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen sävyissä.
Laitoin siis 2 kerrosta värilakkaa ja tuon top coatin päälle ja noin 10 minuutin kuluttua menin nukkumaan, eikä siltikään ollut yhtään tyynyt kuvia kynsissä, ihme :)

Tässä ollut kiireitä koulun ja töiden parissa ja käytiin me minilomallakin miehen kanssa, niin en ole ehtinyt kirjottelemaan. Pitää koittaa taas tiivistää tahtia, mutten ota asiasta stressiä kuitenkaan :)


6 kommenttia:

 1. Kivat lakkaukset! Musta noi kimaltelevat päällyslakat on tosi kivoja, niillä piristää lakkauksen ilmettä mukavasti ja tulee vähän uusia ulottuvuuksia väreihin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja vähän kuluneemmankin lakkauksen saa piristettyä jollain kivalla kimalle-lakalla =)

   Poista
 2. Nätti tuo kimallus tuossa päällä. :) Olet muuten valikoitunut blog awardin saajien joukkoon. Käy kurkistamassa www.caramianblogi.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kynsia ja lakkoja taalla sun blogissasi!

  VastaaPoista